Setaro Paccheri, 500g

I lager
Referensnummer
Setaro paccheri
59,00 kr
En napoletansk klassiker! Lika goda i ugn som med salciccia. Kan fyllas. Setarofamiljen tillverkar pasta på traditionellt vis av durumvete och låter den torka vid låg temperatur under lång tid. Det ger pastan en speciellt rik arom och gör att den kokas al dente - den blir aldrig mosig. Torre Annunziata vid Neapelkusten var från 1800-talet till Andra Världskriget ett centrum för pastatillverkning. Nu finns bara Setaro kvar. Även om priset kan verka avskräckande så lönar det sig att prova. Skillnaden i smak jämfört med industriellt framställd pasta är enorm. En äkta söndagspasta. Kom ihåg att koka pasta i rikligt med väl saltat vatten. Det skall vara salt som Medelhavet!
Mer information
Vikt 0.500000
Tillverkningsland Italien
Tillverkare Setaro
Write Your Own Review
Du recenserar:Setaro Paccheri, 500g