De Buyer Alchimy wok

I lager
Referensnummer
Debuyer 3608.32
2 130,00 kr

Wok i rostfritt stål med långt handtag. Diameter 32 cm, längd 55 cm, volym 4,5 l.

Alchimy-kollektionen är den perfekta kombinationen av den professionella kockens krav och hemmakockens behov. Kärlen av rostfritt stål är lätta att underhålla, hållbara och hygieniska. Dess monoblockdesign med tre lager garanterar en jämn temperaturfördelning och kontroll även för känsliga maträtter. Konstruktionen minskar energiförbrukningen. Kärlen är försedda med volymmarkeringar. Handtagen är bekväma, garanterat vattentäta och ordentligt fastnitade. Den borstade ytan förhöjer den professionella formgivningen. En kollektion som skapades som en hyllning till ett nästan sekellångt samarbete mellan tillverkaren De Buyer och kockvärlden.

Anvisningar för användning och underhåll
Tvätta redskapet före första användningen i varmt vatten med diskmedel, skölj rikligt och torka noga. Kan användas på alla typer av spisar och i ugn. Anpassa plattans storlek efter diametern på redskapets botten.

Specifika rekommendationer för induktionshällar: - höj temperaturen gradvis - undvik att använda booster-funktionen - överhetta inte ett tomt kärl

Rengörs med mjuk svamp och diskmedel. Kan diskas i diskmaskin.

 
Mer information
Vikt 2
Tillverkningsland Frankrike
Tillverkare De Buyer
Write Your Own Review
Du recenserar:De Buyer Alchimy wok