Gå vidare till produktinformation

Märke: De Buyer

Debuyer 3603.16

Frankrike

De Buyer Alchimy sauteuse med rundad sida

De Buyer Alchimy sauteuse med rundad sida

Ordinarie pris 1 637 SEK
Ordinarie pris Reapris 1 637 SEK
Rea Slutsåld

I lager

Beskrivning

En traktörpanna för stekning av kött, fisk och grönsaker, samt för såser. Stor diameter möjliggör snabb reduktion. Lock finns att beställa separat.

Alchimy-kollektionen är den perfekta kombinationen av den professionella kockens krav och hemmakockens behov. Kärlen av rostfritt stål är lätta att underhålla, hållbara och hygieniska. Dess monoblockdesign med tre lager garanterar en jämn temperaturfördelning och kontroll även för känsliga maträtter. Konstruktionen minskar energiförbrukningen. Kärlen är försedda med volymmarkeringar. Handtagen är bekväma, garanterat vattentäta och ordentligt fastnitade. Den borstade ytan förhöjer den professionella formgivningen. En kollektion som skapades som en hyllning till ett nästan sekellångt samarbete mellan tillverkaren De Buyer och kockvärlden.

Anvisningar för användning och underhåll
Tvätta redskapet före första användningen i varmt vatten med diskmedel, skölj rikligt och torka noga. Kan användas på alla typer av spisar och i ugn. Anpassa plattans storlek efter diametern på redskapets botten.

Specifika rekommendationer för induktionshällar: - höj temperaturen gradvis - undvik att använda booster-funktionen - överhetta inte ett tomt kärl

Rengörs med mjuk svamp och diskmedel. Kan diskas i diskmaskin.

Visa alla uppgifter
  • Gratis leverans

    Gratis leverans för beställningar över 50 € i Finland och 750 kr i Sverige.

  • Snabba leveranser

    Snabba leveranser och personlig betjäning.